Fransar & Bryn

BRYNPLOCKNING

Plockade och formade bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet.

Pris: 275 kr

 

FRANS- OCH BRYNFÄRGNING

Brynplockning ingår. Färgen sitter i ca 6 veckor. I samband med frans- och brynfärgning kan du välja till en snabbuppfräschning av ansiktet. Passa på att ge huden lite lyster och fräschör på samma gång som du får fina fransar och bryn. Vi börjar med att rengöra och peela ansiktet och under tiden fransfärgen verkar får du en härlig c-vitaminmask för fukt och ny lyster.

Pris: 450 kr

Mini-ansiktsbehandling i samband med frans- och brynfärgning: 245 kr

 

FRANS- ELLER BRYNFÄRGNING

Brynplockning ingår vid brynfärgning. Färgen sitter i ca 6 veckor. I samband med frans- eller brynfärgning kan du välja till en snabbuppfräschning av ansiktet. Passa på att ge huden lite lyster och fräschör på samma gång som du får fina fransar och bryn. Vi börjar med att rengöra och peela ansiktet och under tiden fransfärgen verkar får du en härlig c-vitaminmask för fukt och ny lyster.

Pris: 350 kr

Mini-ansiktsbehandling i samband med frans- eller brynfärgning: 245 kr

 

ÖGONFRANSPERMANENT

För naturligt böjda fransar. Behandlingen håller i ca 6–8 veckor.

Pris: 650 kr

 

FRANSFÖRLÄNGNING

Med extra långa och fylliga ögonfransar kommer din blivande livspartner (och alla andra bröllopsgäster) att fullkomligt trollbindas av din vackra blick. För dig som vill ha en fransförlängning som ser äkta ut och som inte skadar dina egna fransar. Vi anpassar förlängningen till din ögonform och dina önskemål. Behandlingen är skonsam och skadar inte på något vis dina egna fransar. Hållbarhet upp till två månader. Vill du behålla effekten även efter smekmånaden rekommenderar vi en påfyllning efter ca 3 – 5 veckor. Dina ögon kommer att se fantastiska ut.

Pris: 1 600 kr
Pris påfyllning 3 v: 895 kr
Pris påfyllning 4-5 v: 995 kr